November/December.

Hej på er läsare. 
 
En liten snabb inlägg om vad som hänt dessa månader. Jo som i förra inlägget använder jag bantningspulver XLS-medical. Och har även laggt om kosten, det var tufft och jobbigt i början men nu börjar det bli en vana med allt. 
 
Jo för några veckor sedan var jag iväg till Reumatalogen och kollade upp mina leder i kroppen. Tyvärr påverkar magen lederna i händer, fötter nacke och ryggen. Så det jag har är artrit. Det känns inte så roligt att ha 2 st sjukdomar samtidigt, men det är då viktigt att träna och röra på sig. 
 
Nu i december har jag kämpat på med dieten, varit till badhuset ofta och gått med i reumatikerföreningen i Värmland. Varit förra veckan på julfika, det var roligt att träffa lite nytt folk att bekanta sig med. 
Har även hunnit med lite julbestyr också, bakat lussekatter, pepparkakor, laggt in egen sill och lite annat. 
 
En annan sak som varit rolig i december har varit att öppna sin julkalender. Jag köpte en låda med novellböcker ifrån Ginza. Så en bok om dagen till julafton. Vissa har varit bra, andra har varit tråkiga tyvärr. Ska skriva ett inlägg om böckerna efter jul eftersom alla är inte öppnade än. 
 
Idag ska jag läsa boken om: Tusch-ritningen av Hjalmar Söderberg. 
 
God Jul !