Fast i hissen !

Häromdagen lyckades jag verkligen att fastna i hissen 1 timme. Det gick till så här: Jag hade tränat borta på gymmet och gick hem. Orkade inte gå uppför trapporna, var trött. När jag får upp pulsen blir jag lätt yr för jag har lite lågt blodtryck. Så jag skyndade mig in i hissen och lyckades snubbla och slå i knät och tryckte snabbt på knappen. Hissen gick upp 1 meter och sedan stannade den. Jag tittade ner och fick se att ryggsäcken med träningskläderna hade fastnat mellan dörren. 
Så jag tryckte på larmknappen och pratade med någon som skulle skicka ut en hiss reparatör. 
Denna timmen gick verkligen sakta, väntade, väntade och väntade. 
Jag som har ofta besvär med magen undrade direkt, hur ska detta nu gå. Kännde efter ett tag att det tryckte på som tur var var det bara gaser som skulle ut. 
Men som tur var gick det bra, för det hjälpte att hålla sig lugn och inte få panik. Det har jag kännt ibland att magen blir värre vid stress och panik så det är viktgt att andas rätt. 
Efter jag fick komma ut låg jag sen i soffan hela kvällen och gosade med Rose, tittade även på några avsnitt av tv programmet Robinson. Det är spännande, har följt nästan alla säsonger. 
Man glömmer alldrig Robinson Robban som målade sig blå i ansiktet och skämde ut sig för alla. 
 
 
Glad Påsk läsare ...