Senaste laxering/koloskopi

För 1 vecka sedan gjorde jag min senaste koloskopi. 
Dagen innan var det dags för laxering av tarmen. Fick då dricka 4 Liter laxabon. Jätteäckligt det smakar surt saltvatten/hav typ som det kan lukta från fiskbilen utomhus.
Men det var bara att stå ut och dricka 1 glas per 10 minut. Sen skölja munnen med kaffe för att inte spy.
Jag började dricka klockan 16.00 och magen satte igång 17.30. Sen satte jag på tv och satt på toaletten och spelade bingolotto, det var ett sätt för att få något annat att tänka på.
Hade även med mig en målarbok med färgpennor med mig inne på toaletten.
Sen var jag där hela kvällen samt natten, fick inte sova en blund.
På morgonen var det dags att gå 2 km till tåget och sen ta sig till sjukhuset, det var en utmaning i sig. Jag fick knip på tåget så det var tur att tågets toa funkade.
Sen framme i Karlstad så kännde jag ett starkt magknip komma igen, jag får springa in på mc donalds, dra fram en peng ur plånboken och stoppa i en femma och in direkt. Det var 99,9 procent att jag inte hade hunnit in.
Sen kom jag iväg till sjukhuset och satt ett tag i väntrummet, kollade lite på tv.
Fick sen byta om och ligga och vänta på min tur.
När det väl sen var dags så fick jag bedövning och lugnande så sen är det minnen som en dimma.
Efteråt fick jag veta att en stor del av tarmen har läkt så det känns bra att höra. Men biopsi och cellproverna får jag svar på om typ 6 veckor.
 
Innan jag åkte hem så var jag och min sambo iväg till patienthotellet och åt lunch. Det var strömming, mos, fläsk-karre och grönsaker. Till efterätt var det hemmagjord jordgubbskräm med kardemumma smak, den var verkligen jättegod.
 
Men nu efter koloskopin för en vecka sedan är inte min mage normal, jag har typ diarre varje dag. Får då skynda mig på toa varje gång. Får prova att äta mer blåbär och ris.