Nästan inget immunförsvar.

Hej på er läsare ! Här hänt en hel del den senaste veckan med hälsan. 
Känsliga läsare behöver inte läsa detta ! 
Jo alltså jag tar ju Humira sprutor i magen varannan vecka. Men för 2 veckor sedan fick man inte ta den för jag åt antibiotika för nageltrång på foten. 
 
 
Humira sprutorna tar ju ner immunförsvaret så då har man fått blivit mera uppmärksam på kroppen och hålla koll på den bättre. Det som hänt efter Humira sprutorna är nageltrång, svamp på fötterna, en stor varböld på benet, afte blåsor i munnen och samt en försylning, har i några dagar hostat som en galning. 
 
Jo alltså tidigare förra veckan fick jag en knöl på benet som växte och blev större, tillslut var huden jättehård och spänd så jag tog och brände på en nål och spritade och stack hål på bölden, det verkligen forsade ut verkligen. Tror det var 2 msk var. Har sen tvättat rent med sprit så nu håller den på att läka ihop. 
 
Men den värsta bölden jag haft var när jag var 16 år. Gick på gymnastiet och fick en röd rodnad i ansiktet som bara växte och blev större. Tillslut var kinden som en stor bulle, gick till skolans läkare, han tittade en stund och säger utan att ha tagit några prover, det där är cancer tumör du har i ansiktet som växer och blir större. Du får ringa akuten på sjukhuset så de skickar dig vidare till en onokolog.  Jag blev livrädd och tänkte jasså är det så här livet slutar. 
Jag ringde till vårdcentralen och bokade tid hos min husläkare för att ville att han skulle titta med innan jag åkte till akuten eveltuellt. 
Jag kom in och satte mig på sängen, läkaren tittade med ficklampa och sa nej du detta är ingen cancer tumör detta är en böld utan öppning. För att denna finne/böld gick innåt och inte utåt. 
Fick 3 stick med bedövning och sen fick han ut allting. 
Jag har änn idag ett ärr kvar i ansiktet efter detta som alldrig går bort, det får man leva med. 
 
Hann med att simma förra veckan i badhuset några gånger så nu är det -2 kg till på vågen. 
I slutet på sommaren ska jag ha målet att  få på sig sin vackra klänning man saknar.