Börja med Xeljanz om 8 veckor

Igår måndag den 18/3 var jag och min sambo på möte hos läkaren i Karlstad.
Jag berättade snabbt om hur livet och allt flyter på segt som en snigel...
 
Men det vi ska kolla upp är kortisonet, samt övriga komplikationer jag fått nyligen. På torsdag ska jag trappa ner med en halv tablett istället för 1. Undrar hur kroppen kommer må då och reagera.
Och om 2 veckor blir det eventuellt att jag börjar med cellgifter för att jag måste ha någon medisin för magen medan jag väntar på Xeljanz. Jag måste vänta för att Humira sprutan effekt går ur kroppen.
Läkaren gjorde även en grundlig ultraljud undersökning på magen. Kollade lever, galla och njurarna det såg bra ut så det var skönt att höra, något positivt.
 
Sen pratade vi om mina lungor för jag har besvär med slem hosta på morgonen efter jag vaknar, så vi ska vänta och se om det är medisinen som gör detta mot mig.
För allergi mot min katt tror jag inte att det är, och läkaren frågade om jag varit i kontakt med fåglar eller med folk med tbc vilket jag inte riktigt tror. Jag träffar ju en massa folk i mat affärer, i badhuset och på många andra ställen. Så helt skyddad mot allt är ju omöjligt, då skulle man behöva gå runt med en rymddräkt.
 
Jag och min sambo tog en fika på sjukhusets cafe innan mötet med läkaren.
Tog en glutenfri ostmacka med kaffe,det var gott med något i magen.