Februari kaos-månad !

Då ska jag sammanfatta lite snabbt om februari som blev en kaos månad med hälsan.
 
Vi bestämde att kortisonet prednisolon skulle dras ner och tas bort helt och hållet, men då började problemen direkt tyvärr. Jag gick ner för 2 veckor sedan till 2 kortison tabletter. De första 2 dagarna gick bra men sen på den 3:e dagen började jag få feber, ont i kroppen, magen började bråka och såg suddigt på ögonen. Så jag ringer direkt till sjukhuset och får sen ordinerat att ta upp dosen igen till 8 tabletter och sen trappa ner igen.
Jag stoppa i mig mer kortison och sen 2 timmar senare var jag på benen igen.
Så det jag troligen har fått är binjurebarksvikt / Addinson sjukdom på grund av allt kortison. Det är alltså en ovanlig sjukdom, det innebär att kroppen gör inget eget kortisol. Det är ett livsviktigt hormon man måste ha för att kunna klara sig.
Det är lika viktigt att ha kortisol som för en med diabetes måste ha insulin.
 
Jag hoppas man snart får hjälp med detta, väntar nu på en tid hos Endokrinolog läkare som får hjälpa mig med detta.  Får hoppas man inte får en till kortisol svacka för detta var inget roligt alls.
 
Jag har även varit iväg med mina fötter till vårdcentralen för de är också ett stort bekymmer med utslag osv. Så nu väntar jag på en tid till hud-mottagningen för troligen har man fått psoriasis på fötterna. Är det inte en sak så dyker det upp en massa andra bekymmer.
 
Det positiva jag har nu i eländet är att jag är iväg till badhuset så ofta jag kan och hinner för det är så avkopplande att vara i vatten.